16 enero, 2018

Disertantes

DISERTANTES INVITADOS

YANNICK BICHOT (Microbiology & Immunology BIO-RAD, France)

ANABELLE BROADBENT (The Acheson Group LLC, EEUU)

LORENA BRUGNONI (INBIOSUR, CONICET/UNS, Argentina)

JOSEFINA CAMPOS (INEI-ANLIS “Dr. Carlos G. Malbrán”, Argentina)

ALEJANDRO CASTILLO AYALA  (Texas A&M University, EEUU; IAFP Affiliate Council Chair)

ISABEL CHINEN (INEI-ANLIS “Dr. Carlos G. Malbrán”, Argentina)

JORGE COMESAÑA  (Facultad de Agronomía, Universidad de Buenos Aires, Argentina)

ALEJANDRA CORSO (INEI-ANLIS “Dr. Carlos G. Malbrán”, Argentina)

CRISTINA D´AIUTOLO (R-Biopharm, Argentina)

MARIA TERESA DESTRO (bioMérieux, Brasil)

PILAR DONADO (Corpoica, Colombia)

NATALIE DYENSON (GFSI Board Member; Dole Food Company Inc., EEUU)

JOSÉ EMILIO ESTEBAN (USDA Food Safety and Inspection Service, EEUU)

BERNADETTE FRANCO (Universidad de San Pablo, Brasil)

MONICA GALLEGUILLOS ACKERKNECHT (NSF International, Chile)

ROLANDO  J. GONZÁLEZ  (The Acheson Group LLC, EEUU)

NURI GRAS (ACHIPIA, Ministerio de Agricultura, Chile)

JUAN CARLOS HORMAZÁBAL  (Instituto de Salud Pública, Chile)

NATALIA JAKUBOWSKI (Instituto Nacional de Alimentos, Argentina)

AURELIO LÓPEZ MALO VIGIL (Universidad de las Américas, México)

BILL MARLER (Marler Clark LLP, EEUU)

ALEJANDRO MAZZOTTA (Chobani, EEUU)

JUAN MARTIN OTEIZA (CIATI/CONICET, Argentina)

MICKEY PARISH (U.S. Food & Drug Administration, Presidente IAFP)

ANDREA PATRIARCA  (INMIBO, UBA/CONICET, Argentina)

FERNANDO SAMPEDRO PARRA  (Universidad de Minnesota, EEUU)

MARCOS SÁNCHEZ-PLATA (Texas Tech University, EEUU)

JOE SCHROETER (Clear Labs, EEUU)

SEBASTIAN STENGLEIN (INBIOTEC, CCT CONICET, Argentina)

ERIC STEVENS (Food & Drug Administration, EEUU)

MARTA TANIWAKI (Instituto de Tecnología de Alimentos, Brasil)

MARCELO WOLANSKY (UBA/CONICET, Argentina)